Inhaltsverzeichnis:

UCL Embedded "tyverialarm": 7 Schritte
UCL Embedded "tyverialarm": 7 Schritte

Video: UCL Embedded "tyverialarm": 7 Schritte

Video: UCL Embedded
Video: UCL - embedded - 2024, Juli
Anonim
UCL-eingebettet
UCL-eingebettet

ihr fortæller jeg om min tyverialarm

Schritt 1:

Schritt 2: Grundlegende eingebettete Programmierung Tyverialarm

Ich denne instructable vil jeg schraubstock hvordan jeg har lavet et

alarmsystem der virker ved hjælp af en magnetisk sensor der samtidig indstillet efter timer så den selv skifter mellem standby tilstand og alarmtilstand. Hvor standby vil alarmen aldrig activeres. I alarmtilstand vil den kunne aktiveres hvis magnetsensoren registrerer en ændring. Alarmaktivering vil aldrig kunne ske i standby tilstand. Der er samtidig en RGB-lampe der lyser afhængig af hvilken tilstand alarmen er i.

Schritt 3: Materialer

Materialer

· Arduino MEGA 2560 mit USB für den Computer

· Berührungssensor

· Hall-Magnetfeldsensor

· RGB-LED

· Steckbrett

· Ledninger

Schritt 4:

kodning

for at find ud af hvor long tid Arduinoen har været i steppet, bruger Millis funktionen der tæller tiden über millisekunder und bruger intervaller i koden har jeg simuleret en time til at være 1 sekund. Für at nemmere für at teste og bedre at kunne vise løsningen.

Når den er i standby tilstand og skal skifte til alarmtilstand, kan den skifte eller blinke for at vise at magneten ikke er ved døren og derfor ikke må skifte.

Når den er i alarmtilstand. Skal der hvis sensoren mister forbindelse til magneten alarmen activeres and can deactiveres hvis trykknap bliver trykker and returnerer to alarmtilstand. Jeg har gemt en tæller der hedder dag som fortæller hvilken ugedag den, äh i. som går fra 1-7 og går videre til 1 efter 7. samtidig er der en der fortæller tilstand og hvilken farve den lyser.

Schritt 5:

Temperatursensoren er i virkeligheden en magnetsensor men

kunne ikke finde en ordentlig i programt.

Schritt 6: IO-Liste

Magnetsensor = 2

RGB-Sensor

Grøn=9

Rød= 11

Blå = 12

Trykknapper

Magnet=3

Berühren=4

Schritt 7: Diskussion

Jeg har lavet et simpelt alarmsystem der kan fortælle hvis

den bliver brudt og sat op sådan at den holder styr på Wochenende i forhold til hverdage der kan sætte en alarm i gang de tidspunkter man har brug for en tyverialarm på f.eks. Arbejdspladser.

Videre udvikling

for at udvikle mere på produktet kan jeg installere Bluetooth så jeg ikke behøver at røre ved alarmen men deaktiveres via trådløse forbindelser. Som kan være mit sidst WIFI forbindelser og større. Samtidig har jeg planer om bei lave udvidelser sådan bei det kan bruges som et alarmsystem bis kunne reagere som brandalarm und mod oversvømmelser der skal noget lyd på samt sensor der registrerer und og brand. Samt andre tipper som man kann bruge und alarm for.

Empfohlen: